Dagarna rinner iväg

Ursäkta min frånvaro, det har varit lite mycket så jag har helt enkelt inte hunnit blogga. Under helgen hålls det byggnadsmässa i Vasa och vi skall delta från banken. Rätt mycket att ställa i ordning inför det. Måste ändå säga att fast jag har mycket att göra så trivs jag som fisken i vattnet med mina nya arbetsuppgifter. Kunde inte vara nöjdare!

I morgon är det redan fredag. På kvällen skall jag hälsa på min kära vän Tove som går i väntans tider. Det är inte långt kvar nu tills hon och hennes man får tillökning i familjen. Om en månad kanske jag får hålla i en nyfödd bebis :) Känns som att det är rätt länge sedan jag gjorde det. Mina syskonbarn är redan så stora att det börjar väl vara 5-6 år sedan.

I kväll drog jag spinning på Wasa Sportsclub. Det gick bra, även om vi inte var så många. Nu då det har blivit mörkare utomhus har discolightsen lite större inverkan och stämningen är mysigare.

Till min förvåning har jag helt plötsligt frått Sveriges kanal 6 och ZTV har försvunnit. Inte mig emot, verkar som att det kommer intressantare program på kanal 6. Kollar för tillfället på Cops och shockeras över polisernas arbete i Usa. Känns rätt tryggt att bo i lilla Vasa just nu :)

Kommentarer
Postat av: Cecilia

Bra om du trivs på jobbet! Jag tror det är cable open denna helg så passa på att titta på kanal 6 och ZTV

2010-09-16 @ 20:54:20
URL: http://junikrafs.blogspot.com/
Postat av: Liza

Ja vi ska också vara med på byggmässan! Plus att det är liksom kampanjregn hela tiden här på sidan så arbetsbördan bara ökar och ökar! Men så här är det oftast på höstarna... :)

Ha det gott!

2010-09-17 @ 06:43:03
URL: http://lizalopare.blogspot.com
Postat av: Jenny

Cecilia: Jo men jag har annars också Swedish extra paketet och jag tror att kanal 6 hör till det nu. De har bara bytt ut ZTV mot kanal 6.Liza: Kanske vi ses på mässan :) Ha de gött du med!

2010-09-17 @ 07:15:31
URL: http://jennyclofqvist.blogg.se/
Postat av: Liza

Ja, liksom jag behöver inte gå på själva mässan men ajg har översatt en hel drös med material coh texter! :) Men du får ta och ha det bra på mässan!

2010-09-17 @ 08:42:11
URL: http://lizalopare.blogspot.com
Postat av: Sofia

Vad roligt att du trivs med nya arbetsuppgifterna! :)

2010-09-17 @ 19:42:18
URL: http://sofiahelena.blogg.se/
Postat av: Jenny

Sofia: Visse är det. Roligt att höra att spinningen gick bra i tisdags. Kanske jag får kontakta dig igen om jag behöver en 90-minuters turare :)

2010-09-18 @ 07:35:59
URL: http://jennyclofqvist.blogg.se/
Postat av: Sofia

Absolut, det är bara att höra av dig! :)

2010-09-18 @ 21:01:29
URL: http://sofiahelena.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0