Had a nice run at Nice Run :)

Nice Run var verkligen ett trevligt evenemang. Håller fullständigt med Cecilia om att de mer är ett socialt evenemang än en tävling, men det gjorde mig inget. Jag njöt av solen och sträckan jag sprang. Min tid var 21 minuter och i mål var jag bland de 25 första. Picknicken efteråt var helt underbar. Fick stora matkassar fyllda med godsaker. Ett evenemang som jag gärna deltar i flera år!


Inga små picknick kassar som ni ser


Tänk sån tur vi hade med vädret!

Kommentarer
Postat av: Tomas

Bland de 25 första i mål var inte illa! Jag läste på Blade att det varit över 2400 deltagare.

2010-06-02 @ 06:26:47
URL: http://tomaskarls.wordpress.com
Postat av: Liza

21 minuter? Kanske du borde fundera över en karriär som löpare vid sidan om spinningen i alla fall? Det är en hastighet på 4.12 min/km! Jag sprang 1500m med hast. 4,43 min/km under polisskole-provet och jag hade blodsmak i munnen efteråt! Bra jobbat Jenny! Verkligen! :D

2010-06-02 @ 07:06:05
URL: http://lizalopare.blogspot.com
Postat av: Jenny

Tomas: Jag kom ut rätt bra i starten, så det var nog det som gjorde att jag kunde löpa rätt bra i egen takt.Liza: För att vara exakt så tog det faktiskt 21.22 minuter. Jag kom ut rätt bra i starten, så det var nog det som gjorde det :) Och ärligt så hade jag blodsmak i munnen då jag kom i mål...

2010-06-02 @ 07:13:51
URL: http://jennyclofqvist.blogg.se/
Postat av: Cecilia

Visst var det mysigt med picknicken med vännerna efteråt men det kan man nog göra utan en massa andra kvinnor runt sig och billigare. Jag saknade nog tävlingen även om jag redan på förhand visst om att det inte var någon tävling. Även om jag är motionär vill jag ha med det där tävlingsmomentet när jag gör ngt. Jag och mitt gäng gick nog hela sträckan.

Du kanske borde ta och anmäla dig till ngt i sommar, du verkar nog ha farten uppe!

2010-06-02 @ 14:11:37
URL: http://junikrafs.blogspot.com/
Postat av: Jenny

Cecilia: Visst kunde jag anmäla mig till något lopp, men föredrar att träna regelbundet i stället. Jag tycker att marathon stör vardagsträningen eftersom man både måste ladda upp med vila och varva ner med vila. Skall cykla Botniacyklingen, men det är ju också mer ett socialt evenemang än en tävnling och så cyklar man ju i stället för att springa :)

2010-06-02 @ 19:09:13
URL: http://jennyclofqvist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0