Första dagen är över

Första arbetsdagen är över och det gick bättre än väntat, även om jag sov dåligt senaste natt o därför var rätt trött i dag. Efter arbetsdagen var det skönt med ett pass SpinnBodypump. Det har varit väldigt kvavt i dag och fuktigt i luften vilket gjorde att det var extra svettigt på gymmet.

Nu sitter jag o sipprar på en kopp te och hoppas på att inte bli förkyld. Har ont i halsen och skulle verkligen inte ha tid eller lust att bli förkyld. Jag håller två spinningpass den här veckan + att jag skall cykla Botniacyklingen på lördag så de finns helt enkelt inte tid för en förkylning...kanske borde jag äta lite vitlök också. Har ni några tips tå att förhindra en eventuell förkylning?

Kommentarer
Postat av: Tomas

Det finns ett naturläkemedel som heter Echinaforce. Med det brukar man ibland kunna stoppa en begynnande förkylning, om man tar det i tid innan förkylningen riktigt har brutit ut. Det hjälper bättre om man tar dubbla dosen jämfört med vad som står på förpackningen.http://www.vitaminvaruhuset.se/shop/?artnr=1214

2010-07-27 @ 05:48:56
URL: http://tomaskarls.wordpress.com
Postat av: Jenny

Tomas: Tack för tipset. Vaknade med 17:s ont i halsen så alla råd och botemedel är välkomna!

2010-07-27 @ 07:26:50
URL: http://jennyclofqvist.blogg.se/
Postat av: Liza

Ojsan. Hoppas verkligen att du inte blir sjuk. Ska du cykla låååånga eller långa loppet? :)

2010-07-27 @ 18:25:29
URL: http://lizalopare.blogspot.com/
Postat av: Jenny

Liza: Det blir nog den kortare sträckan och det räcker mycket väl. Känner mig inte alls taggad och inspirerad, men kanske känslan infinner sig vid starten :)

2010-07-27 @ 19:51:33
URL: http://jennyclofqvist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0