Kul med inspirerande instruktörer

Jag har skrivit det tidigare, men kan skriva det på nytt, Jenni Vähämaa drar otroligt bra och utmanande spinningpass. En inspirationskälla för mig då jag bygger upp mitt eget program. Hennes pass höjde pulsen rejält i kväll, så skönt att pressa kroppen till max ibland. Efter spinningen mötte jag upp Lena på löpbanden och sprang i 30 minuter på relativt hög puls.

Skön träningskväll med andra ord som nu följs av slapp i soffan :)

Kommentarer
Postat av: Liza

Ja, jag råkade på några av hennes pass då jag ännu var medlem på gymet och kan inte annat än hålla med dig. Jenni och Birre var mina favoriter på LadyLine! :D

2010-01-27 @ 09:24:15
URL: http://lizalopare.blogspot.com
Postat av: Jenny

Liza: Tror de krävs en del träning och erfarenhet innan jag är som dem, men de e ju alltid bra att ha något att sträva efter :)

2010-01-27 @ 13:01:00
URL: http://jennyclofqvist.blogg.se/
Postat av: Tomas

Det måste ha varit henne som jag "råkade ut för" på mitt första spinningpass förra tisdagen. "Jenni V." stod det på programmet.



Hade jag skrivit den här kommentaren för några timmar sedan, före kvällens pass, så hade jag sagt att hon var den dragaren med mest tempo jag träffat på, efter att ha testat Jenni, Päivi och Anna. Det var före jag testade Aino "The Machine" ikväll. Hå, hååå vilket tempo... Jag var inte ens i närheten av att hänga med :)

2010-01-27 @ 20:47:47
URL: http://tomaskarls.wordpress.com
Postat av: Jenny

Tomas: Haha...jo jag vet Aino har bra tempo då hon drar. Tror faktiskt att du har varit på de tuffaste passen nu eftersom jag tycker att Jenni och Aino har tuffast timmar. Inte dåligt om du hänger med i deras tempo :)

2010-01-28 @ 19:02:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0