Sista dagen på vätska

Intar för tillfället min sista "drink" för den här dagen. I morgon får jag äta hur mycket rå frukt och grönsaker jag vill, så länge som jag håller mig till de frukter och grönsaker som är tillåtna :) I dag har jag inte känt av hunger, humöret har varit på topp och dagen har flytit på.

Lite orolig var jag för hur kvällens spinningpass skulle gå eftersom man egentligen inte skall träna under kuren. Att leva på endast vätska ger en inte så mycket extra energi, men spinningen gick toppen! Kunderna gav mig energi och passet gick precis lika bra som det brukar. Resten av veckan skall jag ta de lugnt för att nästa vecka återgå till normal kost och träning igen.

I morgon är det konstens natt i Vasa. Blir att promenera runt på stan och njuta av allt det bjuds på. Älskar evenemang som konstens natt. Staden lever upp och människorna likaså. Skall ni ut på stan kanske vi ses :)

Kommentarer
Postat av: Sofie RW

Den verkar ha en positiv effekt dendär kuren, och många säger ju att de blir betydligt piggare av detox. Är väl en del slaggprodukter som åker ut. Är imponerad av dig som fixar det, jag skulle bli tokig utan mat.

2010-08-11 @ 22:04:22
URL: http://www.runnersworld.se/blogs/sofie/
Postat av: Jenny

Sofie RW: Jag oroade mig också innan jag började på kuren, men måste säga att det har gått över mina förväntningar! Man känner sig märkligt fräsch innifrån ut :)

2010-08-12 @ 07:33:11
URL: http://jennyclofqvist.blogg.se/
Postat av: Liza

Gähh! Vad du e duktig! Riktigt på riktigt! :)

2010-08-12 @ 17:48:37
URL: http://lizalopare.blogspot.com/
Postat av: Cecilia

Vad duktig du har varit. Det verkar nog så spännande det där med detox. Kanske jag skulle klara av det strax efter min knäop? då jag annars inte behöver äta så mycket eftersom jag inte kommer att kunna röra på mig. (det brukar ta en tid innan man får energiintaget och -utgifterna i balans vid sånadär situationer)

2010-08-12 @ 20:29:04
URL: http://junikrafs.blogspot.com/
Postat av: Jenny

Liza & Cecilia: Tack för era peppande ord!

2010-08-13 @ 19:42:44
URL: http://jennyclofqvist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0