Handywoman is back

Måste säga att jag än en gång känner mig som en handywoman. Jag har bytt däck på min bil, alldeles själv (eller nästan i alla fall). Pappa var med och berättade hur jag skulle göra, men jobbet klarade jag själv. Konstaterade att jag är glad att man inte behöver byta däck mer än två gånger per år, det räcker för mig :)

Helgen är över och en ny vecka väntar. Nästa helg skall jag till Köpenhamn från jobbet. Hoppas verkligen att askmolnen lättar så att vi kommer iväg!

Kommentarer
Postat av: Cecilia

Vad duktig du är som fixade det själv. Jag har också haft min pappa att lära mig så att jag skulle kunna byta själv i "nödsituationer" (ex punka på motorväg, situationer när pappa är långt borta etc., man kan inte alltid räkna med hjälp av medmänniskor). Det där askmolnet har nog ställt till det för många.

2010-04-19 @ 08:36:50
URL: http://junikrafs.blogspot.com/
Postat av: Jenny

Cecilia: Jo visst är det bra att veta hur man skall göra ifall man får punktering :) Snacka om att askmolnet har ställt till det. Jag fick i dag veta att det inte blir nån Köpenhamsresa, den är inställd :(

2010-04-19 @ 16:31:18
URL: http://jennyclofqvist@blogg.se
Postat av: Sofia

Tyvärr kom André in lite för snabbt i mitt liv, eller rättare sagt tog han över efter pappa, så jag har ingen aning om hur man byter däck!

2010-04-19 @ 17:20:14
URL: http://sofiahelena.blogg.se/
Postat av: Jenny

Sofia: Det hade inte jag heller, men det var inte alls svårt och rätt kul faktiskt :)

2010-04-19 @ 20:04:19
URL: http://jennyclofqvist@blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0