Suverän fredag

Go morron på er, eller snarare go förmiddag :) De blev rätt sent i går så den här flickan steg upp först kl 10 i dag. Låter kanske inte som så sent för många, men vanligvis vaknar jag ju en 8-tiden av mig själv oberoende om det är helg eller vardag.

I går drog jag min första spinningtimme på gymmet. Måste säga att det var en annorlunda upplevelse än på Lady Line. Gymmets spinningsal är omgiven av stora fönster och eftersom det inte är så mörkt utomus var det ljust i salen. Lady Lines spinningsal har inte ett enda fönster, så det är alltid mörkt och mysigt. Discolamporna och spottarna hade inte riktigt samma effekt som på Lady Line :)

Det positiva med gymmets spinningsal var att jag såg alla och fick kontakt med dem på ett helt annat sätt än på Lady Line. Kul var det i alla fall, så jag turar gärna på gymmet igen. Roligt med lite omväxling till mina vanliga timmar på Lady Line.

På kvällen blev det middag hos Sanna och sedan tog jag och Jessi en sväng ut i nattlivet. Måste säga att det verkligen inte var livat i Vasa centrum. Verkar som att fredagar är döda i denna stad...

I dag skall jag på bio med min systers son och se på Toy Story 3 och efter det skall jag sköta min brors barn. Vilken underbar moster/faster jag är, eller hur? haha... Har rätt många barnvaktstimmar att casha in hos mina syskon den dagen jag själv får barn :) Nej, men de e klart att jag själv värderar tiden jag får spendera med de små liven också.

Har inte många bilder att bjuda på. Efter diskussioner i går kväll om att jag någon gång publicerat bilder som mina kräsna vänner inte varit tillräckligt bra på, bestämde jag mig nu för att klippa bort dem. Tänk om de bara kunde förstå hur vackra och fina de är och sluta hänga upp sig på små rynkor, celluliter, vikt och hår...men det hör väl till kvinnornas natur att hitta fel på sig själva i stället för att uppskatta det de har. Kan ju inte själv heller säga att jag inte gnäller på det ena och de andra, men försöker bli bättre på att inte klaga över småsaker.

Det viktigaste här i livet är ju ändå att trivas med sig själv, gör man inte det är det svårt att trivas med andra. Vi föds ensamma och dör ensamma, bäst att lära sig älska sig själv under resans gång :)


Kommentarer
Postat av: Anonym

VIlkn underbar bild på dig! Du ser ut som en vacker porslinsdocka =) kram

2010-09-04 @ 21:03:48
Postat av: Anonym

ja, det var alltså Tove som postade den tidigare kommentaren...

2010-09-04 @ 21:04:37
Postat av: Jenny

Tove: Tack gumman, du är för gullig <3

2010-09-04 @ 21:05:56
URL: http://jennyclofqvist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0