Next stop HollandJag skall resa till tulpanernas land. Åker nästa torsdag :) Jag har en vän som bor i Hertogenbosch. Skall bli så kul att ses och spendera en långhelg i ett land jag aldrig tidigare besökt. Det är märkligt, men Holland är lite som ett bortglömt land för mig. Inget land som vanligtvis kommer på tal då människor åker på weekends. Skulle inte jag ha en vän som bor där skulle jag knappast heller ha valt att åka dit.

Tänk att jag bara har en dag arbete kvar, så underbart! De senaste veckorna har jag arbetat på overspeed så jag behöver verkligen semester. Första semesterkvällen skall jag spendera i köket. Var och handlade mat till midsommar i dag och det kändes som att jag handlade åt en hel armé. Skall bli så kul att spendera tid med familjen ute i skärgården och njuta av sommardelikatesser.

Kvällens spinning gick annars toppen. Alla kämpade så duktig, trots sommarvärmen. För tillfället har jag mycket att vara glad över: kämparglöden i spinningsalen, semestern som börjar i morgon, resan till Holland, solen som skiner där ute och alla underbara vänner jag har som berikar mitt liv varje dag.

Tänk om alla dagar/kvällar kunde vara så här lyckliga...

Kommentarer
Postat av: Hanna*

Har också sista dagen på jobb imorgon :) Fast min semester period bara är 2 veckor så ska de bli urskönt. ha de så kul i Holland!

2010-06-23 @ 22:01:36
URL: http://hallongurka.peppar.fi
Postat av: Jenny

Hanna: Njut av semestern du med! Kanske vi ses nåt i Vasa?

2010-06-24 @ 06:57:51
URL: http://jennyclofqvist.blogg.se/
Postat av: Liza

Visst är det fint då det bara slår en? Vilken lyckligt lottad människa man sist och slutligen är och hur alla "problem" verkar små och betydlselösa i jämförelse med att t.ex. inte ha vänner! :)

Ha en dunderfin midsommar och en toppen inlednign på semestern! :D

2010-06-24 @ 07:31:56
URL: http://lizalopare.blogspot.com
Postat av: Lena

Jippii! Vad roligt att du bokat resa. Ni kommer att få jättekul och jag önskar att jag kunde komma med.

2010-06-24 @ 08:04:07
Postat av: Jenny

Liza: Precis, man borde nog bli bättre på att "fånga dagen". Ha en fin midsommarhelg du med!Lena: Jo de kommer vi! Ser så framemot resan o visst skulle det ha varit ännu roligare om du hade kommit med :)

2010-06-24 @ 09:12:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0