Rödbetssoppa med chevrefraiche



4 portioner
5 st
rödbetor
1 gul lök
1 morot
1 grönsaksbuljongtärning
2 st lagerblad
salt och peppar

50 g chevreost
100 g crème fraiche
salt och peppar

Tillredning

Riv grovt 4 st rödbetor, löken och moroten. Koka upp i 5 dl vatten med buljong och lagerblad. Låt småkoka i ca 20 minuter. Krydda och finriv den sista rödbetan. Tillsätt den finrivna rödbetan, så får soppan vacker färg.

Mixa chevreost och crème fraiche. Krydda och klicka ut på soppan.

Servera soppan med en bit gott bröd.

Kommentarer
Postat av: Lena

Tack söta för brödet. Det var jättegott! Lovar att testa själv nångång. Kraam

2010-01-10 @ 19:19:49
Postat av: Jenny

Lena: Varsågod :) Roligt att det smaka!

2010-01-10 @ 21:50:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0