Rödbetssoppa med chevrefraiche
4 portioner
5 st rödbetor
1 gul lök
1 morot
1 grönsaksbuljongtärning
2 st lagerblad
salt och peppar
50 g chevreost
100 g crème fraiche
salt och peppar
Tillredning
Riv grovt 4 st rödbetor, löken och moroten. Koka upp i 5 dl vatten med buljong och lagerblad. Låt småkoka i ca 20 minuter. Krydda och finriv den sista rödbetan. Tillsätt den finrivna rödbetan, så får soppan vacker färg.
Mixa chevreost och crème fraiche. Krydda och klicka ut på soppan.
Servera soppan med en bit gott bröd.
Mixa chevreost och crème fraiche. Krydda och klicka ut på soppan.
Servera soppan med en bit gott bröd.
Kommentarer
Postat av: Lena
Tack söta för brödet. Det var jättegott! Lovar att testa själv nångång. Kraam
Postat av: Jenny
Lena: Varsågod :) Roligt att det smaka!
Trackback