Ny favorit



Doftar gott, lätt att applicera och dryg. Doften är rätt kvinnlig, så jag skulle kanske inte rekommendera den åt killar :)

Dagens morgonlänk blev inte i solsken, men var ändå superskön. Nu ser det dessutom ut som att det droppar lite regn utanför mitt fönster... Ingen fara för det, jag är pigg och redo för en ny låååång arbetsdag!

Kommentarer
Postat av: Liza

Gaaah! Hur ska jag komma mig upp på morgnarna så att jag kunde springa av mig då redan? Jag kommer mig inte upp!!!

2010-05-11 @ 08:33:53
URL: http://lizalopare.blogspot.com
Postat av: Jenny

Liza: Du var ju igång med transportlöpningen i höstas. Tvinga dig själv någon morgon, så går det bara lättare och lättare efter det :)

2010-05-11 @ 09:02:11
Postat av: Cecilia

Jag lyckades vinna en goodiebag och där fanns en lotion från Dove. Den var också riktigt bra och dryg. Jag säger det igen, du är nog duktig som kommer dig ut och springer på morgonen. Jag borde väl passa på att springa sådär lätt så länge jag kan för sen blir det ju en ca två månaders putki från allt va träning och motion heter. Efter det är det väl att börja springa så mycket och på ett sådant sätt jag klarar av (efter att de varit och broderat i hop lite grejer inne i knäleden). Jag borde kanske satsa på att lära mig gå normalt först. Suck, jag ser inte fram emot det.

2010-05-11 @ 13:12:57
URL: http://junikrafs.blogspot.com/
Postat av: Jenny

Cecilia: Avundas inte dig och din kommande operation... Men som du skrev kanske de löns att springa nu så länge du kan :)

2010-05-11 @ 19:59:48
URL: http://jennyclofqvist.blogg.se/
Postat av: Cecilia

öh, jag har nog kanske lite syftningsfel här och där på det jag skrev innan men kanske huvudpointen är förståerlig.

Jag fasar för det här momentet när jag skall försöka lära mig att gå igen när de varit och grävt i knäleden och så måst man vara så försiktig så att de suturer de kommer att göra där inne i knäleden inte spricker upp och ja allt möjligt. Jag vet ju med erfarenhet från min förra knäop., som gjordes för ca 10 år sedan att det kommer att göra så ont så ont. Då spydde jag utav smärta och det lär jag väl göra nu också. Jag vill inte! men måste...

2010-05-11 @ 21:41:21
URL: http://junikrafs.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0