God gröt



Börjar tisdagen med en grynrekommendation. Dessa har jag inte hittat i Finland än, men ifall ni åker till Sverige rekommenderar jag er att köpa hem ett paket. Gröten är rustikare än vanlig havregrynsgröt, mättar bättre och smakar helt enkelt godare. Såg på baksidan av paketet i morse att det fanns recept på fiberpannkakor. Tror jag skall prova på dessa i helgen, så då återkommer jag med rapport om hur de blev :)

Kommentarer
Postat av: Cecilia

Jag har innerligt saknat AXAs fyrkornsflingor sedan jag lämnade Sverige och trodde med din bild att de börjat importera AXAs flingor till Finland. JAg ha rinte hittat något lika bra motsvarande i FInland. Vi får hålla ut för jag gillar också AXA.

2010-03-02 @ 13:09:16
URL: http://junikrafs.blogspot.com/
Postat av: Cecilia

ibland är min svenska helt fantastiskt! (och syftar på att jag märkt av lite språkfel där ovan:))

2010-03-02 @ 13:29:01
URL: http://junikrafs.blogspot.com/
Postat av: Jenny

Cecilia: Kan inte annat än hålla med dig :)

2010-03-02 @ 15:58:56
URL: http://[email protected]
Postat av: Sofie RW

Jag är lite förvånad över havregrynen. I de flesta andra länder är de faktiskt större än i Finland, där de är flakiga och små. Efter att vi bodde i USA och kom trodde jag att jag blivit amerikaniserad i min havregryns-syn eftersom de var betydligt större där, men så upptäckte jag att havregrynen ju är lika stora i sverige som i usa; och jag tycker de är mycket godare när dom är stora. Djupa havregrynsdilemman :)

Postat av: Jenny

Sofie: Du har så rätt. Jag tror det är därför jag föredrar dessa istället för finska havregryn. Den finska havregrynsgröten blir ju ofta till en kletig sörja medan den svenska har mer tuggmotstånd. Som du skrev e de stora frågor vi diskuterar :)

2010-03-03 @ 20:27:03
URL: http://[email protected]

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0