Festlig fredag

Gårdagen var toppen kul, fick håret fixat och så var jag på middag med tjejerna till Amarillo. Efter middagen gick vi till O'malleys en sväng. Vet inte när jag skulle ha haft så kul som jag hade. Skrattade hela kvällen så mycket att jag har ont i magen i dag.

I kväll blir det en promenad med Lena och så skall vi tillreda sushi. En mysig hemmakväll med andra ord. Njut av lördagen och det vackra snövädret!

Kommentarer
Postat av: Tomas

"Vackra" snövädret? :)

2010-02-06 @ 17:08:45
URL: http://tomaskarls.wordpress.com
Postat av: Jenny

Tomas: Jag tycker de e vackert, fast kanske inte så "praktiskt" :)

2010-02-06 @ 21:35:18
Postat av: Tomas

Nåjoooo, det beror väl på hur man ser det.... :)

2010-02-07 @ 00:27:35
URL: http://tomaskarls.wordpress.com
Postat av: Sofie RW

Jag håller med om att det är vackert med all snö; men inte det mest praktiska; och inte det bästa underlaget när man ska springa. Undrar om man får börja ro sen när all snö smälter.Och att skratta är viktigt; och samtidigt perfekt för magmusklerna :)

Postat av: Liza

Va härligt med tjej-och-skratt-kväll! Det är bland det bästa som finns här i livet! Hur ser ditt hår ut nu då? Bilder tack! :)

2010-02-07 @ 09:01:44
URL: http://lizalopare.blogspot.com
Postat av: Jenny

Sofie RW: Så sant, men i dag ser det ut att bli en fantastisk dag i Vasa. Solen skiner och det snöar inte. Blir nog en långpromenad på isen :)Liza: Jo tjejerna och skratt är det bästa som finns :) Jessi fotade en del under kvällen, så jag skall se om hon kan skicka nån bild på håret åt mig. Egenltigen har jag inte gjort mer än toppat och format det. Försöker som sagt spara långt hår igen :) Ha en skön söndag, du får vackert väder i skidspåret!

2010-02-07 @ 09:35:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0