Home again

Hemma efter en toppenkul helg i Helsingfors :)

Fredagen var väldigt programrik med intressanta föreläsningar. Den som imponerade på mig mest under dagen var Elisabeth Rehn som höll ett tal om "Den globaliserande säkerhetsmiljön och näringslivet". Den kvinnan har verkligen talets gåva och förmågan att fånga publikens uppmärksamhet. På eftermiddagen hann vi med ett glas skumppa vid Torni innan det var dags för supé på restaurang Börs. Vi njöt av god mat och trevligt bordssällskap. Kvällen/natten avslutades i stundetföreningens festlokal Casa.

Lördagen inleddes med underbar hotellfrukost och sen blev det shopping dagen lång med sushilunch i Kampen. På kvällen badade vi bastu innan det var dags för musikalen Play Me. Tyvärr hade vi rätt dåliga platser så vi missade en del av det som hände på scenen. Play Me var musikaliskt sett en grym upplevelse, men handlingen var inget vidare. Efter musikalen blev det mat vid La Famiglia. Trötta som vi var efter helgens aktiva program var vi i säng redan en 00.30 tiden.

Nu är jag hemma och har hunnit landa i verkligheten. Hotellsviten är utbytt mot min tvåa, oxfilén är äppelgröt och höglklassiga föreläsningar ersätts av idolrepriser... Visst är lyx härligt i bland men vardagen är nog inte så dum den heller :)

Skall dra till gymmet och köra ett dubbelpass, först BodyStep i 60 minuter och sen Pilates i 60 minuter. Ska bli skönt att röra på sig efter helgens gottande. Köpte lite nya träningskläder i Helsingfors som jag får testa nu.

Ha en skön söndag allesammans!

Kommentarer
Postat av: Liza

Låter som en ritkigt dunder-helg det där! Skönt med sådana alltid emellanåt! :)

2009-10-05 @ 10:19:56
URL: http://lizalopare.blogspot.com
Postat av: Jenny

Liza: Jo det var det. En helg fullspäckad med program :)

2009-10-05 @ 21:15:14
URL: http://jennyclofqvist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0