Händelserik lördag

Började dagen med en cykeltur tillsammans med Lena ut till Söderfjärden (1h rutt) med pulsen kring 140. Är mycket nöjd över mitt inköp. Skall bara höja sadeln lite för att få ut maximalt av trampet då jag hakar fast spinningskorna. Jag är glad över att jag valde att byta ut tramporna till sådana med fastsättningsmekanism för spinningskorna för cyklingen blir betydligt effektivare. Ett litet problem bara, borde komma ihåg att haka loss skorna då jag stannar. I dag glömde jag det och ni kan gissa hur det slutade. Jag välte, med cykeln! Skrapade upp samma knä som jag redan från förr har ett skrapsår på från mitt "måsfall". Dessutom lyckades jag få några skråmor på cykeln, alltså jag hann ha den i en dag innan jag skråmade den...


Min fina cykel


Söderfjärden i bakgrunden


Jag just innan jag faller...


...och åstadkommer detta. Fina sommarben...

Efter cykelfärden blev det golf med Sanna. Undra verkligen när jag skall bli en bra golfspelare och om det någonsin kommer att hända...Min bästa vän åter i dag var bunkern...Är så fokuserad på att inte hamna i bunkrarna, men magiskt nog rullar likväl mina bollar rakt i dem. Nå själva spelet gick inte så bra, men vädret var suveränt likaså sällskapet.


En bekant plats för mig i dag


Tappert kämpade jag för att ta mig upp ur bunkrarna


Fick till några fina utslag, men för det mesta var spelet rätt dåligt i dag...

Nu ska jag duscha och inväntar söta Hanna som jag skall på picnic med. Ser framemot en superb tjejkväll. Trevlig lördag kväll önskar jag er alla!

Kommentarer
Postat av: Linda

Har du haft en bra kväll? :)

2009-07-11 @ 23:50:03
URL: http://ndail.blogg.se/
Postat av: Jenny

Linda: Hade en jätte trevlig kväll. Hoppas du med hade en fin lördag.

2009-07-12 @ 12:01:41
URL: http://jennyclofqvist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0