Kycklingbiffar med cashewbulgur & citronfraiche



4 portioner

4 portioner fullkornsbulgur
2 dl cashewnötter

400 g kycklingfilé
1 ägg
2 msk crème fraiche
1-2 dl blandade örter
salt och peppar
smör till stekning

resterande crème fraiche
ca 1 msk citronsaft
2 msk hackad rödlök
salt och peppar

Gör så här:
Koka bulgurn enligt anvisningarna på paketet. Mixa kycklingköttet i mixer. Tillsätt ägg, crème fraiche, örter, salt och peppar. Forma färsen till 8 platta biffar. Stek biffarna på medelstark värme tills de är genomstekta.

Rosta cashewnötterna i en torr stekpanna och blanda dem i den färdigkokta bulgurn.

Blanda crème fraiche, citronsaft, hackad rödlök, salt och peppar.

Servera maten med salladsblad och tomater.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0