Myten om balsamvinäger

Hittade detta stycke i boken "Den hemlige kocken":

"Dags att avliva myten om balsamvinägern. De flesta tror nog att denna kostsamma vinäger, som man nuförtiden ringlar över det mesta i salladsväg, har blivit så där härligt sötsurligt mörk genom en mer än decennielång lagring på ekfat. Nej, aceto balsamico di Modena är det pampiga namnet till trots oftast vanlig vinäger och druvmust som färgats brun med karamellfärg. Äkta balsamvinäger, aceto balsamico tradizionale, är något helt annat. Lika himmelskt god som dyr och bör njutas droppvis med hjälp av pipett."

Visste ni det?

Kommentarer
Postat av: Anonym

Mats-Eric är en person som älskar att skrämma upp personer och speciellt barnfamiljer. Det är de han vill. Han är en av de största clownerna jag träffat.

MEN alla har ju egen åsikt på allt!



Njut vidare av boken bara :)

2009-12-11 @ 16:12:16
Postat av: Jenny

Jag har inte träffat Mats-Eric, men tycker att boken är rätt intressant. Som du skrev så har vi alla olika åsikter och vad är inte bättre än det...

2009-12-12 @ 08:59:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0