Glad lucia på er



Skall fira lucia med julkonsert i Vörå kyrka.  Det är dags för De vackraste julsångerna och Lucia. Uppträder gör Maxmimuskören, Aquarelle, Helmerz, Vörå kyrkokör, Lenis sånggrupp, Röda Korsets Lucia och Marja-Lena Södergård. Hanna sjunger i Aquarelle och skall även bjuda på ett solo i en sång, så jag ser verkligen fram emot konserten. Lycka till Hanna!

Kommentarer
Postat av: Liza

Wow! Det lät bra mycket mer tillspexat än gårdagens julsånger i trefaldigehtskyrkan... Hoppas ni har skoj!

2009-12-13 @ 14:50:20
URL: http://lizalopare.blogspot.com
Postat av: Hanna

Tack för att du kom Jenny!Ditt stöd hjälpte mig o mina premiärnerver!:)Såg du hur full i skratt jag var där i sista sångerna;)!Tänkte på hur olika helgerna kan te sig :D! KRAM

2009-12-13 @ 21:21:52
Postat av: Jenny

Liza: Jo det var en rätt varierande och lång konsert. Nästa helg skall jag på Sångargilles konsert. Blir mycket julkonserter innan jul, men de e ju bara mysigt :)



Hanna: Du var så duktig, strålade som en sol på scenen. Ha ha...jo nästa helg står du inte i kyrkan o sjunger, då e de andra bullar som gäller ;)

2009-12-13 @ 21:31:49
Postat av: Hanna

Oj tack Jenny!!Det var faktist urkul att få sjunga, mindes plötsligt hur mycket jag saknat det!joo, nästa helg blir d andra bullar..men vet du va..?!hahah, ja ska faktist sjunga på söndagen igen å...:/!!

2009-12-13 @ 21:58:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0